söndag 23 april 2017

Välkomna, ni som befinner er på västkusten.

Stor Bokcirkelträff - Min bästa väns fru

ArrangörTentacle Words
Tid2017-05-21 13:00
PlatsPersgården, Herrestad Uddevalla, other
Stor Bokcirkelträff 21 maj
 

Mer info: 

Min bästa väns frumed Peo Bengtsson
Nu är det dags att anmäla sig till vårens sista Stora Bokcirkelträff. Söndag den 21 maj träffas vi för att lyssna på och bokcirkla tillsammans med Peo Bengtsson. 
 

Några av er har träffat Peo tidigare när han var med på ReadTreaten på Blomsterkroken. Vi som träffade honom då minns ett möte med många skratt men också allvarliga och kloka tankar om livet. 

 Den här gången har Peo skrivit en relationsroman fylld med åtrå, men också skam och skuld. Och så kärlek förstås, massa kärlek. 

Svante, Cecilia och deras två döttrar är på väg till bästa vännerna Henning och Karens sommarstuga på Österlen. Där ska de som vanligt tillbringa en av sommarens hetaste semesterveckor och låta sina stadsbarn få njuta av livet på landet. Men redan första kvällen ställs allt på sin spets när Henning och Karen ber Svante att bli spermadonator, eftersom Henning inte kan ge Karen det hon längtar efter. Samtliga relationer sätts på prov och en förödande hemlighet som får dramatiska följder rivs upp. 


Visst låter det dramatiskt!Vill du vara med?Vi träffas söndag 21 maj kl 13, minglar och äter lite innan vi delar upp oss i mindre grupper och för bokcirkelprat om boken.

Anmäl dig snarast så skickar jag boken så snart jag fått den från förlaget.


Pris: 150 kr

Anmäl dig här och betala via bg 5187-2679 eller swisha till 123 514 9224 (Tentacle Words konto). Ange ditt namn samt 21/5 så jag vet vem som anmält sig. 
OBS
! Anmälan är bindande och betalning måste lämnas även om du får förhinder att närvara.
I priset ingår boken, lättare förtäring, dryck samt kvällens bokcirkel. Det enda kravet är att du har läst boken innan du kommer. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar