tisdag 10 januari 2012

Bamseklubben

Helvete det är bara andra dagen på jobbet och jag är redan slutkörd.. Igår var fruktansvärt; hela gänget gick ut efter avslutad dag och drack shots tills solen tittade fram bakom bergen. Jag gick hem och sov två timmar innan det vad dags att hoppa ur sängen och ta på sig Bamsekostymen igen.

Den vanligaste frågan från vuxna är tydligen om det inte är varmt inuti kostymen. De brukar fråga de när barnen inte hör. Själv fick jag frågan ett par gånger igår. Klart det är varmt gubbjävel, vad fan tror du. Det är trettiosju grader utomhus och alla barnfamiljer ligger i poolen och plaskar hela dagen och framåt eftermiddagen är papporna så fulla så de får gå i förväg till hotellrummet och sova ruset av sig.

Jag står med barnen och dansar på en gräsmatta och några småpojkar tävlar om vem som kan sparka Bamse hårdast i baken. Jag vill strypa de små asen. Tinningarna bultar efter festen igår och jag undrar om det kanske är femtio grader inuti den här jävla kostymen.

Jag märker att jag är otrevlig nu när jag pratar med Er, tänker därför bara koncentrera mig på att slutföra den här dagen och sova hela natten. Jag återkommer till Er imorgon, OK?

1 kommentar: