torsdag 17 januari 2013

The drugs dont work

Blir fundersam över svenskkolonien som hänger här i Palolem beach. Det är mycket bukfetma och tatueringar över hela ryggarna, mycket köra motorcykel på fel sida vägen utan hjälm hög på tjack och hästbedövningsmedel.

Småtjuvarna hittar hit och blir kvar. Här hyr de en hydda för trettio kronor natten och stannar ett år och hoppas att alla har glömt dem i Sverige, inklusive sedlighetsroteln.

"Du måste verkligen veta vad du pysslar med om du ska ta hästbedövningsmedel rätt in i örat" säger svensken med läderhuden, som han har fått efter tolv år i Asien.

Sedan visar han oss hur man droppar bedövningsmedlet med en pipett så att det når ända längst in i skallen.

"Det är bara ett hål där inne" säger han. "Det gäller att träffa hjärnan med dropparna. Om jag missar så börjar det svida bakom ögonen och det kan ta veckor att bli av med det."

Samma kille köper en elefant på hippiemarknaden en vecka senare och tänker att turister ska vilja rida på den i vattenbrynet, fram och tillbaka på stranden. Men det vill ingen och läderhuden behöver snabba cash, så han säljer tillbaka den för halva summan strax efteråt.

Och köper hästbedövningsmedel.

"Jag tycker fortfarande att Doktor Alban är underskattad" säger han när dropparna börjar verka.

"Träffade du hjärnan?" frågar hans kompis.

"Simmar enfotade ankor i cirklar?" svarar läderhuden.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar