fredag 29 november 2013

Årets julklapp är alltid, alltid en bok.

Jag tycker förstås att det ska ligga böcker under granen, den här julen. Adlibris har 10 % på allt den här helgen, bara ett tips.

Det var en märklig vecka, där Massolit Media köpte Forma Books (som är hem för mina böcker). Exakt vad det innebär vet jag inte, men utgivningsplanen ligger fast, säger förlaget. Det betyder att "Mannen utan ryggrad" kommer i redigerad pocketupplaga januari 2014. Och att en tredje roman släpps under hösten 2014.

Vill ni läsa en krönika om hur det är att ligga i en sjukhuskorridor och grina, trots att det inte är ett dugg synd om en, då kan ni leta rätt på nya Pappa Magazine, som finns ute nu. Den händelsen är tagen direkt ur verkligheten, så är det.

Såg att "Kärleken passerade..." hade sålt slut i ett par Akademibokhandlar. Roligt så klart, att folk verkar hitta boken. Hoppas DU vill läsa den också, eller ge bort den i julklapp?

En stor intervju i en stor tidning är på gång. Mer info om det inom kort. Dessutom ska jag träffa ett par litterära agenter och se om vi kan få ut boken i fler länder. Tror verkligen att fransmännen, spanjorerna, engelsmännen, danskarna osv. behöver en uppdaterad "Kramer mot Kramer" för tvåtusentalet.

Nog med reklam nu.

/P


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar