torsdag 19 juni 2014

Vuxenmobbing på SATS.

Sascha fick ett helvete nere på gymmet efter att hon sagt åt en tyngdlyftarbrud på skarpen att hon behövde byta träningskläder då och då. 
"Ditt adrenalin sätter sig i kläderna", sa Sascha. "No offence, men det börjar lukta efter femton raka träningspass. Vad tror du om att idka lite intimhygien?" 
Tyngdlyftarbruden tryckte upp henne i ett hörn och viskade att Saschas dagar på gymmet var räknade. Men Sascha vägrade låta sig skrämmas, så därför gick hon som vanligt nästa dag och ställde sig på trappmaskinen. Plötsligt dök det upp två Juicy Couture-tjejer på varsin sida om henne och började trampa de också. Juicy Couture-tjejerna hade så mycket parfym på sig att det var helt omöjligt att andas för en vanlig stackars träningsnarkoman. Tack och lov så var det här ett bemannat SATS-gym, så personalen bakom kassan satte på sig syrgasmasker med tuber på ryggen och lyckades utrymma stället innan alla där inne hade fått in för mycket Ralp Lauren Big Pony 2 i lungorna. Ute på gatan stod tyngdlyftarbruden med sina två parfymerade kompisar och såg viktig ut. 
"Om det här är din variant av vuxenmobbing så måste jag ge dig en eloge", sa Sascha. "Det var ett bra försök, men du kommer inte att lyckas röka ut mig."
Tyngdlyftarbruden sa ingenting eftersom hon hade munnen full av anabola. Det var svårt att förstå om hon nickade till bifall, eller om det bara var muskelryckningar i halsen som fick hela huvudet att vicka fram och tillbaka.
"Men ni har motsatt problem", sa Sascha och vände sig till Juicy Couture-tjejerna. "Ni borde tänka lite mindre på er intimhygien, om jag säger så." 
Och så hade hon plötsligt ännu fler ovänner att hantera. Men det får jag berätta om en annan gång.


1 kommentar:

  1. Pepp & cred, dude. Upptäcker här och nu att jag älskar att försvinna i dina härliga små storys.
    Keep it up!

    SvaraRadera