fredag 6 januari 2012

drugs in your body

Du köpte tjack ute i Aspudden av din kran och skyndade dig hem för att testa varorna. Kranen berättade att spanska dvärgar i ett cirkussällskap hade smugglat in det i sina små tajta rumpor, vilket ju inte gjorde saken sämre.

Du gjorde i ordning den vanliga kaksmeten och smälte sedan ner haschet med smör och blandade ner alltsammans i chokladsmeten och ställde det i ugnen en kvart. Sedan fick kakan växa till sig och svalna under en diskhandduk.

Du kokade kaffe och satte tänderna i en av kakorna, det smakade himmelskt och effekten av tjacket kom med en gång, rummet stod inte still längre, julgranen gick plötsligt genom taket upp till grannen, rösten på P1 kom inte från radion utan från dig själv, från ditt huvud.

Efter ett tag slog hjärtat snabbare, galopperade, du fick svårt att andas. Du fick panik och ringde sjukvårdsupplysningen som rådde dig att åka in till närmsta sjukhus. Där fick du ligga på en brits bland benbrott och fyllon och vänta på din tur. Trippen fortsatte rida dig, uppåt, neråt, de spanska dvärgarna lämnade inte dig ifred.

En ung läkare som redan sett för många av din sort, tog en snabb titt på dig och skickade sedan hem dig med en lugnande tablett. Du skämdes, rätt genom ruset så skämdes du. Dagen efter vaknade du hemma i svettiga lakan, gick upp och duschade och bäddade rent.

Sedan tog du med dig kakorna till jobbet och ställde fram dem på ett fat när ingen såg. Hela ekonomiavdelningen blev utslagen i två dygn, det hela var mycket allvarlig och ledde till en polisanmälan. Men ingen fick någonsin reda på att det var du.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar