fredag 18 mars 2011

Under kniven

Jag trycker upp dig mot väggen och sätter min elektriska kofösare mot din hals. Din kropp skakar till. Pupillerna vidgas. Du biter dig själv i tungan av elchocken. Saker går sönder i din hjärna när strömmen far omkring där uppe.
Jag hoppas du inte tar det personligt.
Jag behöver din telefon och din plånbok. Jag bad dig lugnt och sansat att lämna över dina prylar men du valde att göra motstånd.  Du måste förstå.
Att fettsuga sig kostar pengar.
Efter det väntar några snitt under hakan. Är det för mycket begärt? Att en gång i sitt liv få känna sig vacker? Här har du min prioritetslista:
1.      Käke och haka.
2.      Ansiktslyft.
3.      Skinklyft.
Du ska vara glad att jag inte transporterar bort dig i min skåpbil och säljer dig till kinesiska organtjuvar. De betalar bra för sådana som dig. De betalar bra för sådana som mig också, när jag väl är färdig med mig själv. Måste passa mig när jag är klar. Jag kommer att bli så fin, så fin.
Tänk på Burt Reynolds. Han lägger upp sig en gång om året på en brits och suger ut flottet ur buken. Sedan kan han äta sina friterade bläckfiskringar precis som vanligt. Tänk på honom nu. Jag vill att du gör det. Tänk med det lilla som är kvar av din brända hjärna. Vi är bara små människor på det här stora klotet. Vi gör det vi måste. Tänk på det.
Jag lämnar dig liggande i rännstenen. Du svimmade av smärtan. Det hade inte behövt bli så om du hade lytt order. Kanske kan vi träffas i framtiden, när jag är omgjord och ny och har skapat mig som jag var ämnad men som moder natur nekade mig. Vi kommer att vara som främlingar för varandra. Jag lovar, du kommer inte att känna igen mig. Vi kan bli de närmaste vänner. Jag ska berätta mina hemligheter för dig. Inte alla, men nästan. Och du kan berätta dina. Till dess: farväl!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar